Legénybúcsú

Legenybucsura Leilat ajanljuk Legenybucsura Angiet ajanljuk Legenybucsura Tinat ajanljuk

Álláshírdetés

dolgozz nekünk

Legénybúcsú

Legenybucsura Leilat ajanljuk Legenybucsura Angiet ajanljuk Legenybucsura Tinat ajanljuk

Álláshírdetés

dolgozz nekünk
"...no photoshop, no surprise..."

Kinga

jazmin

Kinga pajkos tekintete tükrözi önmagát. Egy tűzben született forróvérű csaj, aki kreatívan és otthonosan mozog a rúdon. Masszázstechnikája utánozhatatlan.

Hozzátennénk, hogy szívesen vállal masszázst és leszbi show-t!! Kacsintás

Niki

Niki egy igen szemrevaló, formás, dekoratív teremtés, aki a mosolya mellett igéző tekintetével is pillanatok alatt megbabonáz bárkit. Tejszínhabos-jégkockás, bátrabbaknak olajos műsorával a legénybúcsúkon mindig leveszi a lábukról a férfiakat.

A magyar mellett jól beszél angolul, németül, de spanyolul, olaszul és franciául is tud pár szót. Masszázst, legénybúcsút, vibrátor-, leszbi-, gyöngysor- és gyertyashow-t vállal házon belül és kívül.

Leila

leila

Szemtelenül fiatal kora ellenére már mestere a csábításnak Leila – persze minden adottsága meg is van ehhez. Feszes, fiatal, formás testéhez bájos, mosolygós arc és elképesztő masszázstudás társul: egyszerűen ellenállhatatlan – tökéletes partnere például Rékának egy-egy legénybúcsú alkalmával. A magyar mellett németül és angolul is szívesen csábít.

Masszázst, legénybúcsút, leszbi-, vibrátor-, és gyöngysor show-t is vállal házon belül és kívül is egyeztetett időpontokban.

Mirabella

Mira mosolya minden férfit levesz a lábáról, egy igazi páratlan szépség. Minden adottsága megvan a csábításhoz.  A legénybúcsús rendezvények egyik kedvence. Egy huncut, életvidám fiatal lány.

A magyar mellett beszél angolul és németül is pár szót. Szívesen vállal kan bulit, születésnapi bulit de a bártak játékát sem hagyná ki! Vibrátor showja felejthetetlen élményt nyújt minden vendég számára. Mindemellett a svéd, thai és manager masszázst is bátran alkalmazza.

Előzetes időpont egyeztetés után elérhető!

Angie

angie

Angie egy igen szemrevaló, formás, dekoratív teremtés, aki a mosolya mellett igéző tekintetével is pillanatok alatt megbabonáz bárkit. Tejszínhabos-jégkockás, bátrabbaknak olajos műsorával a legénybúcsúk alkalmával mindig leveszi a lábukról a férfiakat.

A magyar mellett jól beszél angolul és németül, pár szót spanyolul és franciául is tud. Masszázst, legénybúcsút, vibrátor-, leszbi-, és gyertyashow-t vállal házon belül és kívül.

 

Vanda

vandaVanda egy huncut, életvidám fiatal lány, akinek a tejszínhabos-jeges műsorára még soha nem érkezett panasz... Sőt, formás popsiját még a lányok is irigylik ;-)

,Magyarul angolul és kézzel-lábbal is jól kommunikál. Szívesen vállal masszázst, legénybúcsút, leszbi show-t és gyertya show-t házon belül és házon kívül is.

Roxy

roxy

Roxy szabadságon van.

Évi

evi

Évi szabadságon van.

Anita

kiara

Anita szabadságon van.

Bogi

bogi

Bogi szabadságon van.

Zsani

zsani

Zsani szabadságon van.

Suzy

suzy

Suzy szabadságon van.

Donna

donna

Donna szabadságon van.

Lola

lola

Lola szabadságon van.

Adri

adri

Adri szabadságon van.

Sissy

sissySissy szabadságon van.

Jennifer

jenniferJennifer szabadságon van.

Bella

bellaBella szabadságon van.

Olga

olgaOlga szabadságon van.

Jázmin

jazminJázmin szabadságon van.

Jessica

jessicaJessica szabadságon van.

Legénybúcsú

Legenybucsura Leilat ajanljuk Legenybucsura Angiet ajanljuk Legenybucsura Tinat ajanljuk

Álláshírdetés

dolgozz nekünk

Kövess Minket

Facebook

Ha ezt látod, nyomj egy Like-ot:

Follow us